De specialist in foto herstel en bewerking

Bij ons betaal je veilig met

  • Veilig Uw data is beschermd

  • Ons e-mailadres info@fotoherstelspecialist.nl

Foto's digitaliseren

Van foto album naar usb stick

Met het digitaliseren van foto's bedoelen we het omzetten van een analoge foto naar een digitaal plaatje. Het digitaliseren van uw foto's is een goede oplossing om uw belangrijke herinneringen veilig te stellen van eventuele schade. Het voordeel van een digitaal album is natuurlijk dat u hier makkelijk een backup van kunt maken en het op een USB stick weinig plaats in neemt.

De fotoherstelspecialist is in staat om uw volledige foto album in relatief snel tempo te digitaliseren. Dit doen we door midden van fotografie of inscannen. Daarnaast kunnen wij uw digitale album voor u laten drukken op verschillende fotoalbum formaten.

U kunt uw fotoboeken of losse foto's bij ons per post laten bezorgen. Wij scannen of fotograferen ze op de hoogste kwaliteit zodat alle detail in de foto aanwezig blijft.

Photo

Hoe werkt het?

De snelste en beste oplossing die wij momeenteel bieden is het fotograferen van de foto's. We kunnen uw album per bladzijde op een zeer hoge resolutie fotograferen zodat zelfs de kleinste details zichtbaar blijven.

Ook hebben we de mogelijkheid om foto's in te scannen. Dit heeft niet altijd onze voorkeur aangezien de kwaliteit niet veel beter is dan fotografie, en het een langzamer proces is.

Wat kost het?

De kosten van het inscannen zijn:

Voor een heel foto album € 0,35 cent per foto
Voor losse foto's € 0,50 cent per foto

Oplevering:

Op foto album: Prijs op aanvraag
Op USB stick: € 5,00 Euro
Via e-mail (wetransfer) € 2,50 Euro