De specialist in foto herstel en bewerking

Bij ons betaal je veilig met

  • Veilig Uw data is beschermd

  • Ons e-mailadres info@fotoherstelspecialist.nl

Foto's herstellen

Foto's laten herstellen (restaureren)

U heeft foto's welke dierbare herinneringen vasthouden. Analoge foto's worden er na jaren vaak niet mooier op. Wij kunnen uw oude foto's herstellen in dezelfde staat alsof ze net waren afgedrukt. Onze professionals kunnen uw foto's in de meeste gevallen voor 100% restaureren. Mocht dit niet lukken, dan geven we dit van te voren aan.

Het herstellen of restaureren van een foto is niet altijd eenvoudig. Dit hangt samen met de staat van de foto.

Photo

Krassen, kreukels en scheuren

Veel foto's die wat langer mee gaan zijn erg gekreukeld en hebben vaak scheurtjes. Vaak bevat een foto rondom de scheur of kreukel voldoende informatie om dit te kunnen herstellen.

Vlekjes & aanvullen

Veel foto's hebben vlekjes of wellicht is een bepaald deel van uw foto wel afgescheurd. Ook dit is in vele gevallen te herstellen. Wel is bepaalde informatie soms nodig die wellicht niet meer aanwezig is. Soms kunnen we simpele structuren van recentere foto's overnemen en terugplaatsen. Uiteraard is het aanvullen van een foto ingewikkelder dan het verwijderen van een klein vlekje.

Photo
Photo

Verkleuringen

Wat we ook vaak tegenkomen zijn verkleuringen op foto's. Ook deze zijn relatief eenvoudig te herstellen.

Wat kost het?

Om vast te stellen wat de kosten zijn moeten we de foto uiteraard eerst bekijken. Wanneer u uw foto's bij ons aanleverd krijgt binnen 48 uur een prijsopgave.

Wij hanteren een prijsopbouw voor het herstellen van foto's aan de hand van de staat van de foto. Hoe meer beschadigingen hersteld moeten worden, hoe meer werk dit kost, en dus de prijs stijgt.

Eenvoudige schade € 15,- per foto
Middelmatige beschadigingen € 30,- per foto
Grotere complexe beschadigingen € 45,- per foto